Το CBL σημαίνει

Chemical &
Biopharmaceutical
Laboratories

Ενεργοποιώντας τη χημεία της στρατηγικής και των φιλοδοξιών σας

Η CBL (Chemical and Biopharmaceutical Laboratories) είναι μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας παραγωγής πεπτιδίων που ιδρύθηκε το 1990 από τον Καθηγητή Δρ. Κλεομένη Μπάρλο, για να παρέχει στη βιομηχανία νέες χημικές ουσίες σε βασικούς τομείς πεπτιδίων στερεάς φάσης και οργανικής σύνθεσης. Τα τελευταία 19 χρόνια, η CBL έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής στον κλάδο των πεπτιδίων. Η CBL προσπαθεί να διατηρήσει τη φήμη της αριστείας επεκτείνοντας τις δυνατότητες και αναπτύσσοντας καινοτόμα τεχνολογία.

Δεξαμενές πεπτιδίων

Η CBL είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές πεπτιδικών υλικών στον κόσμο, προσφέροντας πρώτες ύλες πεπτιδίων, ενδιάμεσα πεπτίδια και παραγωγή βιομηχανικής και εμπορικής κλίμακας ιδιόκτητων και γενικών πεπτιδίων GMP και μη GMP. Με εγκαταστάσεις που φιλοξενούν προγράμματα από γραμμάρια έως τόνους, η CBL αναπτύσσει συνεργασίες που αναπτύσσονται από την εργαστηριακή κλίμακα στην εμπορική παραγωγή.

Μεταμόρφωση Σύνθεσης Πεπτιδίων

Η CBL λειτουργεί σε τέσσερα κτίρια εργαστηρίων και παραγωγής, που εκτείνονται σε πάνω από 10.000 τετραγωνικά μέτρα. Η ανάπτυξη εξαιρετικά αυτοματοποιημένων, αποδοτικών εγκαταστάσεων επιτρέπει στη CBL να λειτουργεί  από κλίμακα γραμμαρίου έως τόνου, τόσο για συνθέσεις στερεάς φάσης όσο και για σύνθεση φάσης διαλύματος. Ο εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας της CBL έχουν σχεδιαστεί από την αρχή για σύνθεση πεπτιδίων, θέτοντας νέα πρότυπα για τη σύνθεση GMP τόσο σε μικρή όσο και σε μεγάλη κλίμακα.

Ηγέτης στη Τεχνολογία Μεταποίησης

Η CBL κατέχει ηγετική θέση στην τεχνολογία πεπτιδίων από την ίδρυση της εταιρείας, όταν ο καθηγητής Κλεομένης Μπάρλος ανακάλυψε και ανέπτυξε τις ρητίνες τριτυλίου. Σήμερα, η CBL έχει αναγνωριστεί για τη συμμετοχή της στη σύνθεση και την προμήθεια βασικών υλικών για πολλά σύνθετα πεπτίδια, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας HIV της Roche, της ενφουβιρτίδης, των GLP-1, των Relaxins και άλλων πεπτιδίων που μοιάζουν με ινσουλίνη. Η επιστημονική τεχνογνωσία της CBL αναγνωρίζεται για την παροχή καινοτόμων λύσεων για τη σύνθεση ορισμένων από τα πιο πολύπλοκα πεπτίδια και πρωτεΐνες.

Ανακαλύψτε πώς η κατασκευή πεπτιδίων και η τεχνολογία πεπτιδίων του CBL μπορούν να μεταμορφώσουν το πρόγραμμα πεπτιδίων σας.